top of page

SuperBoost

Een 100% natuurlijke techniek voor de best mogelijke anti-aging behandeling tot nu toe! 

SuperBoost behandeling

Innovatie en ontwikkeling staan bij Dermacosmetic voorop. Wij zijn altijd op zoek naar de beste producten en behandelingen, dit resulteerde in het toevoegen van de SUPERBOOST-behandeling binnen onze praktijk. Honderd procent natuurlijke huidverjonging, zonder naalden maar met direct resultaat. SUPERBOOST is als een personal trainer maar dan voor je huid. De SUPERBOOST is een non-invasieve behandeling gebaseerd op mechanische neurofeedback (de motor van het leven). 

 

Via de constante uitwisseling van informatie tussen ons brein en lichaam zorgt ons lijf, en ook onze huid, voor ondersteuning en een gezond verloop. Naarmate tijd vordert kan de informatiestroom verzwakken, de neurofeedbackstimulatie zorgt dan voor de oplossing! Het weefsel wordt als het ware weer aangesloten op het netwerk van informatievoorziening.

Een direct zichtbare cosmetische behandeling met de impact van een medische behandeling. Het trainen om de spieren in je gezicht sterker en actiever te maken in plaats van botox. Botox werkt snel maar legt je spieren stil. Wanneer je spieren niet meer gebruikt worden, worden ze slap en dun. Spieren die getraind zijn blijven in model en voorkomen het uitzakken van de huid. SUPERBOOST is een lange termijn huidverjonging. De spieren zitten vast aan onze huid, hoe sterker je spieren zijn hoe strakker je huid blijft.

Hoe werkt de SUPERBOOST behandeling?

SUPERBOOST biedt twee behandelingen in één. Bij stap 1 worden er actieve stoffen in de huid gebracht via een naaldloze infusie (JetStream). Deze cocktails met vitaminen en mineralen worden gepersonaliseerd aan jouw huid en huidwensen. Bij stap 2 krijgen de spieren middels elektrostimulatie (pijnloos) impulsen om strakker te worden. Er ontstaat direct een ‘open blik’ door een lift van de wenkbrauwen en meer volume in het gelaat.

01.

Behandeling deel 1:

Bij stap 1 worden er actieve stoffen in de huid gebracht via een naaldloze infusie (JetStream). Deze cocktails met vitaminen en mineralen worden gepersonaliseerd aan jouw huid en huidwensen. “Het unieke insluizen van actieve ingrediënten op maat door de huidadnexen (poriën), om via deze weg de diepere lagen van de dermis te bereiken. Wat tot heden nog met geen enkele techniek mogelijk was.

02.

Behandeling deel 2:

Bij stap 2 krijgen de spieren middels elektrostimulatie (pijnloos) impulsen om strakker te worden. Er ontstaat direct een ‘open blik’ door een lift van de wenkbrauwen en meer volume in het gelaat. Superboost Biofeedback technologie bouwt de gezichtsspieren opnieuw op. Die worden met het ouder worden dunner en verkrampen waardoor de huid verslapt. Elektrostimulatie (pijnloos) lift het gezicht en geeft het meer volume en tonus.

Er wordt een huidmeting van de huidige huidconditie en gezondheid gedaan, om uiteindelijk ook het resultaat van een aantal behandelingen te tonen door voor- en nafoto’s te vergelijken.

De huid wordt eerst gereinigd en voorbereid op de stimulatie middels elektrische impulsen. Er worden actieve stoffen in de huid gebracht via een naadloze infusie met jet-stream, terwijl tegelijkertijd het diepere overtollige vuil uit de poriën wordt gepompt. De bestaande kanalen in de huid vullen zich met vloeistof vol met mineralen en vitaminen. Dit zijn de basisbestanddelen voor stap twee. Een hydraterend masker wordt opgebracht en de beautytool wordt glijdend over gezicht en/of hals en/of decolleté gemasseerd. Wat je voelt zijn trekkingen van de spieren, het voelt een beetje gek, want je spieren worden wakker geschud middels de biostimulatie!

IS SUPERBOOST IETS VOOR MIJ?
 • Je wil jouw huid zacht behandelen, zonder prikken, maar toch met resultaat

 • Je hebt acné en neemt liever geen medicatie of je wil je vette huid normaliseren

 • Je wil graag verslapte huid (lift effect) of verkrampte (frons, kraaienpootjes) spieren harmoniseren

 • Je wil graag een verslapte hals -en kaaklijn terug verstevigen

 • Je wil graag een instant glow: instant hydratatie van de huid

 • Je hebt last van donkere kringen of (fijne) rimpels rond de ogen

SUPERBOOST VOORDELEN!
 • Pijnloos en niet invasief

 • Ideaal voor donkere kringen

 • Geeft je een strakke huid

 • Doeltreffend tegen acné

 • Instant glow

 • Vermindert fijne lijntjes & rimpels

 • Verbetert de werking van spieren

 • Geeft je een open blik & strak voorhoofd

 • Botox-like effect

Resultaat:

De meeste mensen verwachten na zo’n superboost behandeling dat hun huid er rood zal uitzien of een bepaalde irritatie zal vertonen, maar dat is niet het geval. Je zal onmiddellijk al resultaat zien na de eerste behandeling en opmerken dat je huid straalt en dat bepaalde poriën minder zichtbaar zijn geworden. Ouderdomsrimpels vervagen en de huid zal er gezonder uitzien.

Om een optimaal resultaat te bereiken adviseren wij 4-6 sessies met telkens 2-4 weken ertussen. Om het resultaat te behouden wordt er een behandeling om de 8-12 weken aangeraden.

Beauty tip: Heb je een speciale gelegenheid, kom dan 1 of 2 dagen voor jou speciale moment langs voor een behandeling.
Dan ben jij het stralende middelpunt na jouw superboost behandeling!
                     ♡                            ♡                           ♡
       Pijnloos en niet invasief                        Geeft je een strakke huid                          Doeltreffend tegen acné

Dermacosmetic dé superboost expert van Limburg!

Behandelprijs

 • Superboost stap 1 € 95,00 

 • Superboost stap 1+2 € 175,00 ACTIE Superboost stap 1+2 + Beauty Angel Collageentherapie €150,00 ipv €195,00
  + gezicht & hals stap 1+2 € 245,00
  + gezicht, hals & decolleté stap 1+2 € 315,00

SuperBoost behandeling, SuperBoost Skinexpert, SuperBoost Limburg, Antiaging, Lifting behandeling, Wenkbrauwlift behandeling, webshop voor QMS medicosmetics, Loveli, Marc inbane, Essentia wasparfum & craith lab producten, Pigment behandeling, Donkere kringen behandeling, huidverslapping behandeling, antiaging skinexpert

QMS Medicosmetics huidspecialiste en schoonheidsspecialiste. Dermacosmetic skin beauty huidinstituut en schoonheidssalon voor huidverbetering en huidverjonging voor omgeving Sittard-Geleen, Born, Limbricht, Buchten, Echt, Susteren, Echt, Beek, Stein, Urmond, Elsloo, Maastricht, Parkstad, Heerlen, Schinnen, Kerkrade, Landgraaf, Meerssen, Heuvelland en Zuid Limburg

bottom of page