top of page
dermaplaning geleen_edited.jpg

Dermaplaning

Maak je huid vrij van dode huidcellen en donshaartjes met deze razend populaire behandeling

Dermaplaning of Dermaplane is de nieuwste trend uit Amerika en nu ook bij Dermacosmetic te boeken. Met Dermaplaning verwijderen we dode huidcellen en donshaartjes in één behandeling. We gebruiken hiervoor een chirurgisch mesje dat speciaal ontwikkeld is voor Dermaplaning. Het lijkt misschien een beetje eng omdat we een mesje gebruiken, begrijpelijk maar echt niet nodig. Onze specialisten hebben hiervoor een training gevolgd waardoor je bij hun in goede handen bent. Het resultaat na een Dermaplaning behandeling is een super gladde huid met een mooie glow! 

Is de Dermaplaning behandeling pijnlijk?

De behandeling is absoluut niet pijnlijk. Ook ideaal voor mensen die last krijgen van irritaties na bijvoorbeeld harsen of scheren (geen mannelijke baardgroei). Dat heb je met deze behandeling niet omdat de haartjes er niet “uit getrokken” worden. Je krijgt na de behandeling een ontzettend mooie glow!

Voor wie is deze behandeling geschikt:
 

 • voor iedereen die zijn donshaartjes wil verwijderen

 • voor iedereen die zijn dode huidcellen wil verwijderen

 • als je last hebt van irritaties na bijv. het harsen

 • als je een mooie, gladde huid wil

Waaruit bestaat de Dermaplaning behandeling

In elke behandeling gebruiken we deze basisstappen:
 

 • De behandeling start met een goede reiniging van de huid omdat we alleen op een schone huid het beste en mooiste resultaat kunnen bereiken.

 • Na de reiniging brengen we een peeling aan om de eerste dode huidcellen al te verwijderen.

 • Daarna brengen we een speciale "prep" aan die bestaat uit een AHA en een BHA zuur. 

 • Vervolgens brengen we een speciale olie aan om zo goed mogelijk over de huid te kunnen glijden. 

 • Nu gaan we starten met de Dermaplaning en verwijderen we de donshaartjes en dode huidcellen.

 • Hierna brengen we een milde enzym peeling aan voor het verwijderen van de laatste dode huidcellen, nu is de huid super glad.

 • Zuurstof therapie omdat de huid nu extra toegankelijk is.

 • We sluiten de behandeling af met een dagverzorging en een SPF om je huid te beschermen tegen UV-straling.
   

Wanneer zie je resultaat?

Je ziet en voelt meteen het resultaat na 1 behandeling. Echter je moet het wel bijhouden want de donshaartjes blijven groeien, dit kun je niet stoppen. 

 

Hoe zie je er uit na de behandeling?

Het kan zijn dat de huid een beetje rood is, dit is ook afhankelijk van welke Dermaplaning behandeling we doen. De roodheid zal snel wegtrekken en je hoeft niet thuis te blijven.

 

Hoe vaak moet je de behandeling ondergaan?

Voor het beste en mooiste resultaat adviseren we 1 behandeling per 4 tot 6 weken. 

 

Wat is belangrijk voor en na de behandeling?

Omdat jouw huid nu helemaal schoon is, zal hij ook gemakkelijker werkstoffen opnemen. Wel even opletten met producten die vitamine A bevatten zoals retinol, retinal, retinoate en vitamine A zuur. Deze kun je het beste even 5 dagen niet gebruiken. Ook voor je de behandeling ondergaat is het belangrijk om hier 5 dagen mee te stoppen.

Dermaplaning prijzen:

 • Dermaplaning basis €65,00

 • Dermaplaning masker bij behandeling €35,00

Dermaplane, Dermaplaning behandeling, verwijderen donshaartjes, verwijderen onzuiverheden, verwijderen dode huidcellen, skin glow, huidinstituut geleen, webshop voor QMS medicosmetics, Loveli, Marc inbane, Essentia wasparfum & craith lab producten, limburg, skin clinic, schoonhedsspecialiste geleen, qmsssalon geleen, qms medicosmetics limburg, huidverbetering, huidproblemen, huidverjonging, beauty angel collageen licht, bindweefselmassage, natural glow, glowing skin
bottom of page