top of page

Skin Experience

De eerste stap naar een nóg mooiere versie van jezelf

01.

Skin Experience huidanalyse

De Skin Experience is een eerste stap naar een mooie, stralende, gezonde en verfijnde huid.

We brengen de conditie van jouw huid in kaart  d.m.v. een uitgebreide huidanalyse, hiermee brengen we alles in kaart. Poriestructuur, rimpels, vlekjes, ontstekingen, huidverslapping, gevoeligheid, roodheden, littekens etc.

Dit is een mooie basis voor een huidplan.

02.

Jouw wensen en doelen

Naast een goede huidanalyse, waarbij ik op basis van bovenstaande analyse een behandelplan speciaal gericht op jouw huid. Is het allerbelangrijkste wat jouw wensen en doelen zijn? En of deze wensen en doelen haalbaar en realistische zijn. Als we samen jou wensen goed in kaart hebben gebracht, kunnen wij daar de focus volledig op leggen in de behandeling.

 

03.

Behandeling

Tijdens jouw eerste afspraak de Skin Experience bij Dermacosmetic, gaan we meteen aan de slag met een behandeling van circa 1 uur. We starten met een basis, want hierdoor leer ik jouw huid kennen want jouw huid verteld mij heel veel als ik aan het werk ben. Vanuit deze basis weet ik wat de huid aankan, hierop stellen we het behandelplan en product advies samen.

 

04.

Behandelplan en advies

In het behandelplan staat mijn persoonlijk advies, welk huidverbeterend behandelplan nodig is voor jouw huid en jouw doelen en wensen. Tevens welke producten daarop aansluiten en geef ik advies over de juiste aanvulling voor jou huid door middel van huidsuppletie en indien nodig over een stukje voeding. 

 

05.

Producten en advies

Om jou doelen en wensen te realiseren en het gewenste resultaat te behalen, is het gebruik van de huidproducten thuis een vereiste. De behandelingen in de salon zorgen natuurlijk voor een prachtige boost van de huid, maar jouw dagelijkse verzorging thuis mag echter niet ontbreken. We gaan samen aan de slag, als een 'team'. Daarom adviseer ik om dagelijks met jouw huid aan de slag te gaan en deze te verzorgen met de producten en volgorde zoals dat in je behandelplan staat.

 

06.

Tarieven en duur 

De Skin Experience duurt circa 75 minuten

€75,00

 

QMS Medicosmetics Skin Experience behandeling, huidanalyse, huidmeting, 

QMS Medicosmetics huidspecialiste en schoonheidsspecialiste.  webshop voor QMS medicosmetics, Loveli, Marc inbane, Essentia wasparfum & craith lab producten, Dermacosmetic skin beauty huidinstituut en schoonheidssalon voor huidverbetering en huidverjonging voor omgeving Sittard-Geleen, Born, Limbricht, Buchten, Echt, Susteren, Echt, Beek, Stein, Urmond, Elsloo, Maastricht, Parkstad, Heerlen, Schinnen, Kerkrade, Landgraaf, Meerssen, Heuvelland en Zuid Limburg

bottom of page