Bindweefselmassage

Een mooie huid is een gezonde huid, wij halen alles uit uw huid dat potentieel aanwezig is

Bij Dermacosmetic werken wij vanuit de kern van een huidprobleem.

Hierin proberen wij alles uit de huid te halen wat er nog potentieel aanwezig is.
De doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Eén van de methodes hiervoor is de Bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannende massage!

 

De Bindweefselmassage stimuleert de huid doorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.
 

Voor het beste resultaat adviseren wij om jaarlijks een kuur te ondergaan, en daarna een maandelijkse 'onderhoud' behandeling. 
Tevens adviseren wij om ondersteunende producten voor thuis te gebruiken.

De bindweefselmassage is in al onze gezichtsbehandelingen toe te passen! 

*het is aan te raden de bindweefselmassage in kuurverband te ondergaan.

Behandelprijs

  • € 51,50

BEHANDELINGSKUUR
 

Het allerbeste resultaat zien we na een kuur van 6 tot 8 behandelingen en de periode daarna. De behandelingen vinden 1 of 2 x per plaats. Zo houden we de processen die in de huid plaatsvinden actief. Na de kuur van 6 - 8 behandelingen adviseren wij een onderhoudsbehandeling van 1x per maand. 

NA DE BEHANDELING

Na de behandeling is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken om de huid de geschikte voeding te geven. Dit om het gewenste eindresultaat te bevorderen. Ook kan de skin specialist adviseren om supplementen in te zetten.

Bindweefselmassage, huidverbeterende massage, anti-ageing massage

QMS Medicosmetics huidspecialiste en schoonheidsspecialiste. Dermacosmetic skin beauty huidinstituut en schoonheidssalon voor huidverbetering en huidverjonging voor omgeving Sittard-Geleen, Born, Limbricht, Buchten, Echt, Susteren, Echt, Beek, Stein, Urmond, Elsloo, Maastricht, Parkstad, Heerlen, Schinnen, Kerkrade, Landgraaf, Meerssen, Heuvelland en Zuid Limburg