top of page

Bindweefselmassage

Een mooie huid is een gezonde huid, wij halen alles uit uw huid dat potentieel aanwezig is
Buccal Massage

Een Buccal massage is een specifieke gezichtsmassage die het gezicht zichtbaar direct verstevigt. Daarnaast geeft deze massage ook voor een enorme ontspanning en het ontstressen van het gezicht!

Het mooie van deze massage is dat het een natuurlijke manier is om de contouren van het gezicht zoals de onderkaak, hals en wangen te verstevigen en daarmee te liften. Dit zijn vaak moeilijke zones om doormiddel van een massage aan te pakken, maar niet met de Buccal massage omdat de huidspecialist een gedeelte van de massage van binnenuit je mond masseert. Je ziet direct een strakkere kaaklijn en geaccentueerde jukbeenderen.

De Buccal massage stimuleert de aanmaak van collageen. Collageen neemt naar mate wij ouder worden af en staat in direct verband met de afname van de stevigheid van de huid en de toename van fijne lijntjes en rimpels.

Daarnaast is collageen ook erg belangrijk om andere huidaandoeningen te verbeteren en voorkomen zoals melasma en rosacea. Een Buccal massage is daarom ook perfect voor huidtypen met couperose, rosacea en diegenen die gevoelig zijn voor pigmentstoornissen.

45 minuten inclusief beauty angel - €69,50

 

Bindweefselmassage

Bij Dermacosmetic wordt er gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. Wij zijn er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd.

Eén van de methodes hiervoor is de Bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannende massage!

Zichtbaar huidverbeterend resultaat

De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren.

Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

 • Verbetering van de huidconditie

 • Stimulatie van de huiddoorbloeding

 • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen

 • Verbetering van de opname van werkstoffen

 • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel

 • Bevordering van de celdeling

 • Verbetering van de huidstructuur en huidteint

 • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

 • Verbetering van de huidweerstand

 • Verhoogd de zuurstof in de cellen

 • Betere opname van producten
   

45 minuten €61,50 inclusief beauty angel
30 minuten €50,00 exclusief beauty angel

Bindweefselmassage, huidverbeterende massage, anti-ageing massage

QMS Medicosmetics huidspecialiste en schoonheidsspecialiste. Dermacosmetic skin beauty huidinstituut en schoonheidssalon voor huidverbetering en huidverjonging voor omgeving Sittard-Geleen, Born, Limbricht, Buchten, Echt, Susteren, Echt, Beek, Stein, Urmond, Elsloo, Maastricht, Parkstad, Heerlen, Schinnen, Kerkrade, Landgraaf, Meerssen, Heuvelland en Zuid Limburg

bottom of page