top of page

Bindweefselmassage

Een mooie huid is een gezonde huid, wij halen alles uit uw huid dat potentieel aanwezig is
Bent u op zoek naar de perfecte anti-aging behandeling? Door bindweefselmassage gezicht krijgt u weer een jonge en frisse huid.

De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste resultaat. Naarmate de kuur vordert gaat de structuur van de huid steeds beter uitzien en wordt het weefsel aanzienlijk soepeler. De huid is beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd uit het lichaam. Meestal is een kuur van 8 tot 12 behandelingen nodig. Een kuur bestaat uit 1 tot 2 keer per week bindweefselmassage.

  • Verbetering van de huidconditie

  • Stimulering van de doorbloeding van de huid

  • Stressreductie door opheffen van de onderhuidse verklevingen

  • Verbetering van de opname van werkstoffen

  • Nieuwe aanmaak van collageen

  • Bevordering van de celdeling

  • Meer volume in de huid

  • Lijntjes en rimpels verminderen

  • De huid wordt strakker

HOE WERKT BINDWEEFSELMASSAGE GEZICHT?

Bindweefselmassage is een pittige behandeling, en zeker niet altijd pijnloos. Toch is dit één van onze populairste behandelingen. Maar wat is het nut van  een bindweefselmassage.

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht begint met van binnenuit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Het gehalte van het collageen en elastine is dan zéér hoog in ons bindweefsel. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt, met het gevolg dat de huid slapper wordt en rimpels gaat vertonen.

Bij de bindweefselmassage worden de cellen in de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel geprikkeld. Door de stress/verklevingen uit de huid te masseren, wordt het hele gebied behandeld. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd de effectiviteit van de spieren. Een cosmetische bindweefselmassage werkt celvernieuwend, de huid ziet er jonger en steviger uit.

Een bindweefsel massage is een goede manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Het is zeer belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgeoefend op de middelste en onderste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten, waardoor er collageen wordt aangemaakt en de elasticiteit in de huid wordt verbeterd met als gevolg meer volume en minder rimpels!

De bindweefselmassage zit in al onze QMS facials, en is in elke behandeling toe te passen.

Behandelprijs

  • € 55,00

BEHANDELINGSKUUR
 

Het allerbeste resultaat zien we na een kuur van 6 tot 8 behandelingen en de periode daarna. De behandelingen vinden 1 of 2 x per plaats. Zo houden we de processen die in de huid plaatsvinden actief. Na de kuur van 6 - 8 behandelingen adviseren wij een onderhoudsbehandeling van 1x per maand. 

NA DE BEHANDELING

Na de behandeling is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken om de huid de geschikte voeding te geven. Dit om het gewenste eindresultaat te bevorderen. Ook kan de skin specialist adviseren om supplementen in te zetten.

Bindweefselmassage, huidverbeterende massage, anti-ageing massage

QMS Medicosmetics huidspecialiste en schoonheidsspecialiste. Dermacosmetic skin beauty huidinstituut en schoonheidssalon voor huidverbetering en huidverjonging voor omgeving Sittard-Geleen, Born, Limbricht, Buchten, Echt, Susteren, Echt, Beek, Stein, Urmond, Elsloo, Maastricht, Parkstad, Heerlen, Schinnen, Kerkrade, Landgraaf, Meerssen, Heuvelland en Zuid Limburg

bottom of page