top of page
image0_edited.jpg

Maak kennis met ons team

"Onze kennis willen wij blijven door ontwikkelen, daarom volgen wij scholingen, cursussen, en trainingen
image0.jpeg
Kimberley Solisa - Oprichtster van Dermacosmetic, Skin specialist en Huidcoach

Het werd al snel duidelijk dat ik na mijn middelbare school de richting uiterlijke verzorging zou gaan studeren. Ik ben naar België gegaan om hier de opleiding schoonheidsverzorging te gaan volgen. Met liefde voor het vak ben ik na deze afgerond te hebben mij gaan specialiseren in het vak, de technieken en huidkennis. Ik vind kennis opdoen in dit vak ontzettend belangrijk, stilstaan is achteruit gaan zeg ik altijd. En streef er naar om jaarlijks verschillende cursussen, trainingen, opleidingen en webinars om mijn kennis steeds weer te upgraden. En naast mijn werk ben ik altijd opzoek naar vernieuwing om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

Ik ben mijn praktijk niet gestart om een 'doorsnee salon van op de hoek' te zijn. Huidverbetering is mijn passie, en deze passie probeer ik aan al mijn klanten over te brengen door mijn kennis, enthousiasme en perfectionisme te delen. "Ik merk dat veel mensen geen idee hebben wat er in de huid gebeurd en waarom we iets wel of juist niet doen, en om deze mensen te helpen en in duidelijke taal dit uit te kunnen leggen wordt ik zó blij van". Mijn passie ligt dan ook echt bij het aanpakken van huidproblemen en huidverjoning. Huidverbetering bereik je samen als team, jij thuis met alle handvaten en ik in de salon. 

"Ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan naar een nóg betere versie van jezelf!"

Werkzaam op: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Huidspecialiste, Skin specialist Kimberley Solisa

QMS Medicosmetics huidspecialiste en schoonheidsspecialiste. Dermacosmetic skin beauty huidinstituut en schoonheidssalon voor huidverbetering en huidverjonging voor omgeving Sittard-Geleen, Born, Limbricht, Buchten, Echt, Susteren, Echt, Beek, Stein, Urmond, Elsloo, Maastricht, Parkstad, Heerlen, Schinnen, Kerkrade, Landgraaf, Meerssen, Heuvelland en Zuid Limburg

image1.jpeg
Jolien Solisa - Schoonheidsspecialiste en Pedicure

Mijn interesses hebben altijd al gelegen bij het stukje uiterlijke verzorging. Na mijn middelbare school ben ik de opleiding schoonheidsverzorging gestart in Maastricht. Ik vond dit zo leuk, en wilde na het afronden nog verder leren in deze richting en ben toen de vervolgopleiding wellness- fitness & beauty gaan volgen. Hier heb ik ook een buitenlandse stage gevolgd waar ik veel heb geleerd. Tevens heb ik bij deze opleiding ook mijn pedicure diploma behaald. Ik heb mij verdiept in de nieuwe technieken, behandelingen en producten die Dermacosmetic aanbiedt. En ook hier heb ik verschillende cursussen en trainingen  voor gevolgd. Om zo mijn kennis te updaten en jullie te kunnen voorzien van de juiste behandelingen en aansluitende product adviezen.

Naast mijn werk volg ik regelmatig cursussen en trainingen om mijn kennis steeds weer te upgraden. 

"Ik voer met veel plezier mijn passie uit, en kijk uit naar je komst"

Werkzaam op: maandagavond, donderdag & vrijdag
bottom of page