Met het inzetten van rood, blauw en groen licht kunnen wij nog meer bereiken in onze behandelingen

Collageen lichttherapie

Met collageen lichttherapie gaan we de collageen aanmaak stimuleren in de huid. Hiervoor zetten we de Omnilux collageenlamp in. Dit kan zeer diep de huid in (600 tot 1400 nanometer) en komen op de plaats waar je eigen collageen aangemaakt wordt. Met cremes en serums kun je daar niet komen op een normale manier. De collageenlamp geeft de huidcellen (fibroblasten) nieuwe energie waardoor ze actiever worden. Hierdoor gaan ze o.a. meer collageen aanmaken, de zuurstofvoorziening zal verbeteren en de hydratatie. De collageenlamp kan bij iedere gezichtbehandeling ingezet worden. Ook hebben we een behandeling icm de collageenlamp.

Collageen lichttherapie resultaten

De collageen lichttherapie resultaten zijn mooi. Je ziet dat de huid een betere doorbloeding heeft gekregen en wat meer volume direct na de behandeling. Om te starten met anti-aging adviseer ik altijd om met een kuur te beginnen. In een kuur krijg je de beste resultaten en alles wat je daarna gaat doen daar zal de huid beter op reageren. Ook kun je de Collageen Booster extra inzetten tijdens een kuur, zo heb je 2 kuren in één behandeling.

Voordelen

  • geschikt voor alle huidtypes, ook geschikt voor de zongebruinde huid

  • geen nadelige huideffecten, geen hersteltijd

  • normale biologische processen worden gestimuleerd

  • wetenschappelijk bewezen effectief

Effecten

  • remt de acne-bacterie

  • verbetert de natuurlijke biologische processen op celniveau

  • vermindert ontstekingsreacties

  • stimuleert het helingsproces

  • stimuleert de aanmaak van collageen en elastine

Collageen lichttherapie ervaringen

De collageen lichttherapie ervaringen zijn ontzettend goed. Na de behandeling voelende huid heerlijk aan.

Het licht draagt bij aan huidverbetering, en icm onze QMS Medicosmetics producten een zorgt dit voor een prachtig resultaat.

 

Collageen lichttherapie nadelen

Aan de collageen lichttherapie zitten geen nadelen. De behandeling is veilig om te ondergaan in onze schoonheidssalon.

Collageen lichttherapie, LED licht therapie, Acne lichttherapie

QMS Medicosmetics huidspecialiste en schoonheidsspecialiste. Dermacosmetic skin beauty huidinstituut en schoonheidssalon voor huidverbetering en huidverjonging voor omgeving Sittard-Geleen, Born, Limbricht, Buchten, Echt, Susteren, Echt, Beek, Stein, Urmond, Elsloo, Maastricht, Parkstad, Heerlen, Schinnen, Kerkrade, Landgraaf, Meerssen, Heuvelland en Zuid Limburg