top of page
qms 2 treatment banner_edited.jpg

QMS MEDICOSMETICS

LOGIC, NOT MIRACLES

Een stralende en jonger uitziende huid met !QMS Medicosmetics

Een unieke Anti Aging methode, Hoe gaat dat in zijn werk ?

Met de QMS methode is het mogelijk om de huid weer “op te vullen" met collageen en hyaluron.

Op latere leeftijd wordt er geen type 1 collageen meer aangemaakt door de huid, met als resultaat een verslapte huid, met gebrek aan volume en meer rimpels. De unieke behandelmethode van !QMS Medicosmetics kan als enige cosmetica product ter wereld weer dit type collageen toevoegen aan de huid en jouw huid zichtbaar verjongen.

Hoe doen we dit in onze schoonheidssalon?

1. De huid krijgt rechtstreeks gesplitst collageen, deze methode is uniek en gepatenteerd.

Al vanaf het 27e levensjaar maakt jouw huid minder collageen aan en na de overgang al helemaal niet meer. De eerste 5 jaar van de menopauze verliest een huid 30% van zijn collageen en dat is helaas pijnlijk zichtbaar!

Andere methodes zijn gericht op het stimuleren van de collageen aanmaak, maar na de overgang is de stimulatie van collageen type 1 normaliter niet meer mogelijk. Maar QMS Medicosmetics vult het aan.

 

2. Anti Aging zonder uw natuurlijke huidbarrière te beschadigen.

Andere methode proberen collageen  aanmaak te stimuleren door de huid te beschadigen.

Na de overgang kan de huid geen type 1 collageen meer aanmaken, maar wordt er type 3 gemaakt.

Type 3 collageen is een harder en stugger collageen vergelijkbaar met littekenweefsel. Dus niet het collageen dat we willen hebben.

QMS houdt de huidbarrièrre in tact!

 

3. Geen gebruik van occlusieven stoffen (afsluitend)

Zoals minerale oliën of vetstoffen die de huid afsluiten, waardoor er geen werkstoffen meer in de huid kunnen komen. Bovendien kunnen talg en huidschilfers niet meer weg van de opperhuid.

Gevolg: onzuivere, vale huid , gerstekorrels en de huid droogt uit.

 

4. Veilige fruitzuur met Nextt formule.

Voor dagelijks gebruik, zelfs op en rond de ogen.

De gepatenteerde Nextt formule zorgt ervoor dat opgenomen werkstoffen uit de producten gedoseerd 12 uur lang in onze huid afgegeven worden.

Overdag werkt de huid niet en worden werkstoffen uit producten wel opgenomen maar niet gebruikt. Enkel alleen tussen 11 en 3u s'avonds.

Door de Nexxt formule gebeurt dit nu wél en dat is 12 uur lang een actievere huid!

 

5. De nieuwe collagenen bevatten nog extra 8 soorten Hyaluron, voor nog meer volume opbouw.

Veel producten beloven meer dan ze waarmaken. Als het gaat om anti-aging producten is er 1 merk dat met internationale prijzen is onderscheiden: !QMS Medicosmetics (Quick Medical Skinformula)

QMS MEDICOSMETICS is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen met collageen”. Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebruik maken van injectietechnieken. In tegenstelling tot andere merken die werken op de “stimulering van de aanmaak van collageen”, vult QMS het collageen in je huid aan. Het hoog gedoseerde collageen product bevat 82% actieve werkstoffen.

Dankzij innovatieve technologieën uit alle wetenschappelijke gebieden worden hiermee effecten bereikt die voorheen onmogelijk waren.

De behandelingen en het productadvies met QMS worden persoonlijk met jou afgestemd, zodat we optimaal resultaat behalen.

Wat doet QMS anti-aging met je huid?
 

 • Gladdere huid

 • Stralende huid

 • Stevigere huid

 • Strakkere kaaklijn

 • Vollere huid

 • Zachtere huid

 • Vermindering van fijne lijntjes

 • Vermindering van droogtelijntjes

 • Egalere huid

 • Fijnere poriën

 • Minder roodheid

 • Betere hydratatie

Dit is wat de producten en behandelingen van QMS anders maakt!  Jouw huid, ons specialisme!

Webshop QMS medicosmetics producten >

Hoe ontstaat een rimpel in onze huid?
Een rimpel ontstaat door de afbraak van collageen en door een tekort aan vocht. Er zijn meerdere factoren die invloed hebben op de afbraak van collageen in de huid. Een paar voorbeelden hiervan zijn: langdurige blootstelling aan de zon, slechte voeding, roken, stress en slaaptekort. Collageen toedienen via de huid is daarom geen luxe maar pure noodzaak.

QMS Medicosmetics behandelingen/producten zijn geschikt vanaf 28 jaar
Na een maand wordt het huidreliëf gladder. Na twee maanden verdwijnen de eerste lijntjes. Na drie tot vier maanden zijn de poriën fijner, heeft u minder rimpels en een mooier huidoppervlak. Dankzij innovatieve technologieën uit alle wetenschappelijke gebieden worden hiermee effecten bereikt die voorheen onmogelijk waren.

QMS Medicosmetics geven onze huid terug wat het nodig heeft
De QMS collageen behandelingen worden onderverdeeld in 3 verschillende fases.
U start altijd met een fase 1 behandeling, na 4 maanden kunt u overstappen op fase 2 en weer 4 maanden later op fase 3.

Dit heeft met de intensiviteit van de behandelingen te maken.

FASE 1: In deze fase word het vocht en vet van de huid in balans gebracht.
FASE 2: In deze fase werken we op de versteviging van de huid.
FASE 3: In deze fases gaan we werken op de perfectie zoals pigmentvlekjes en fijne lijntjes.
QMS ZUURSTOF: Deze voegen wij toe in fase 1,2 en 3.

Good to know!
Nadat u als vrouw in de overgang terecht bent gekomen maakt uw huid geen collageen type 1 meer aan. U kunt dan alleen nog maar collageen toevoegen aan de huid. Srat hier dus optijd mee!

De eigenschap van collageen is vochtbinding. Vocht inbrengen via onze huid is echt onmogelijk. Wel bevat onze huid van nature vocht. Door het QMS collageen toe te dienen aan onze huid gaat het collageen zich 300 keer binden met het vocht wat zich van nature in onze huid bevindt.
Hierdoor krijgt de huid meer volume en gaat er voller, gladder en mooier uitzien.

Alle producten van QMS Medicosmetics zijn op elkaar afgestemd om zo het beste resultaat te verkrijgen. Bij het QMS collageen is het zeer belangrijk om de reinigingsproducten van QMS te gebruiken, deze bevatten geen occlusieve (afsluitende) ingrediënten. Hierdoor kan het collageen optimaal de huid binnen dringen en krijgt u het beste en mooiste resultaat.

Daarnaast is het zeer belangrijk om de huid dagelijks te peelen met de QMS fruitzuur Exfoliant. De fruitzuren van QMS zijn in staat stapsgewijs de hoornlaag te verbeteren. De concentratie van de fruitzuren is 10% PH-waarde 3.5, dit is optimaal en veilig voor dagelijks cosmetisch gebruik. De Exfoliant fruitzuur van QMS bevat glycolzuur, wijnzuur, appelzuur en glycoderm-P. De werkstoffen zijn 12 uur lang actief in de huid, dit dankzij de NEXTT formule. Wat wil zeggen dat de huid dagelijks 12 uur lang wordt voorzien van anti-aging ingrediënten. En zo creëren we overdag een 'werkende' huid. Hoe mooi wil je het hebben!

QMS Medicosmetics producten, webshop QMS online bestellen

QMS Medicosmetics huidspecialiste en schoonheidsspecialiste. Dermacosmetic skin beauty huidinstituut en schoonheidssalon voor huidverbetering en huidverjonging voor omgeving Sittard-Geleen, Born, Limbricht, Buchten, Echt, Susteren, Echt, Beek, Stein, Urmond, Elsloo, Maastricht, Parkstad, Heerlen, Schinnen, Kerkrade, Landgraaf, Meerssen, Heuvelland en Zuid Limburg

bottom of page