top of page
Limitless_edited.jpg

CELLICS

Huidverjonging, vitaliteit en gezonde cellen van binnenuit

Cellics | SKIN HEALTH NUTRITION

Echte schoonheid komt van binnenuit, ben jij gezond van binnen dan laat dat je maximaal van buiten stralen.

Wil jij vermindering van jouw rimpels? Af van die onrustige huid met af en toe een uitbraak van een puistje? Of ervaar je serieuze problematiek als acne of eczeem? En heeft tot nu toe nog niets jou het gewenste effect bezorgd? Dan kunnen wij je vertellen dat dit komt, omdat de oplossing moet komen van binnenuit. Dat je huid hier enorm van opknapt, dat hebben wij bewezen. Kijk je nog wat rond, dan zal dit ook voor jou ineens heel logisch zijn. 

Het verband tussen goede voeding en een gezonde huid is namelijk enorm en gelukkig zien we hier een verschuiving in ontstaan. Steeds meer staan we stil bij de essentie: de binnenkant. Waar het mee start.

Onze supplementen bevatten naast essentiële ingrediënten voor je huid, ook essentiële ingrediënten voor je gezondheid/lijf. En net deze combinatie, maakt ons uniek en sterk.

Waarom? Het lichaam zorgt er eerst voor dat alle vitale systemen goed blijven werken, waardoor er met de voeding anno nu vaak niet voldoende voedingsstoffen over blijven voor de huid. Dat resulteert zich vaak in vroegtijdige of misschien wel onnodige veroudering of lichte tot ernstige huidproblematiek.

Ervaar je tekorten? Dan wordt het erg lastig om het beste van jouw huid te verwachten.

Begrijp ons trouwens niet verkeerd, zelf vinden wij het ouder worden een prachtig proces. Die rimpels? Die horen erbij. Ook dat jij zo af en toe een onrustige huid hebt, moet je geen probleem vinden. Dit is een natuurlijke reactie van je huid, die reageert op hoe jij voor jezelf hebt gezorgd. Leer je huid hier nou juist om waarderen. Toch zien de meesten onder ons dit anders…

Gezond zijn, met een gezonde huid, dat is iets wat we in ieder geval allemaal willen toch? En vitaal ouder worden? 

Ontdek daarom onze skin health nutrition!

Het hele assortiment van Cellics is verkrijgbaar in onze salon en binnenkort in onze webshop www.dermacosmeticshop.nl

Cellics in a bowl (1).png
bottom of page