top of page
Natural Beauty

Bindweefsel- cuppingmassage

Dé behandeling voor het behandelen van cellulite en huidverslapping

Wat is een bindweefselmassage?

Bindweefselmassage wordt, zoals de naam al zegt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen voor een duidelijk zichtbare huidverbetering en verstrakking van de huid. Bindweefselmassage kan op het gehele lichaam toegepast worden. Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op de verjonging van de huidstructuur en reduceert blokkades. Door bindweefselmassage toe te passen verstevigt de huid enorm en doordat de huid een verbeterde doorbloeding krijgt door de bindweefselmassage is hij ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. verklevingen ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de bloedcirculatie geoptimaliseerd.
 

Wat is cupping?

Cupping is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze die ook wel als vacuüm therapie wordt omschreven. Door het plaatsen van speciale siliconen cups op de huid kunnen gifstoffen vanuit het dieper gelegen bindweefsel naar de oppervlakte van de huid worden gehaald. Doordat de cups vacuüm zuigen op de huid wordt de huid gestimuleerd en raakt het beter doorbloed. Daarnaast helpt de cupping massage ook om opgeslagen vet en verklevingen lost te maken.


De kracht van de combinatie bindweefselmassage en de cupping techniek.
De ultieme combinatie behandeling in de strijd tegen cellulite is het toepassen van bindweefselmassages en de cupping techniek. Bindweefselmassage werkt in de diepere lagen van de huid waarbij cupping vooral de oppervlakte mooi strak trekt door de zuigkracht. Daarnaast helpt cupping bij het losmaken van de onderhuidse verklevingen zodat deze met de manuele bindweefselmassage beter weggemasseerd kunnen worden.
Wat kunt u verwachten van deze combinatie behandeling op het lichaam?
In combinatie met een gezonde levensstijl kan de bindweefsel & cupping combinatie behandeling een positief effect hebben op uw huid:

 

 • Opheffing van onderhuidse verklevingen (stressreductie)

 • Zichtbare vermindering van cellulite

 • Afbraak van vetafzettingen

 • Stimulatie huiddoorbloeding: verhoogde toevoer van zuurstof

 • Verjonging van de huidstructuur

 • Verbetering van de huidconditie

 • Minder last van vermoeide benen

 • Versteviging van de huid en nieuwe aanmaak van bindweefsel

 • Valt sneller af in combinatie met sporten

 • Huid wordt strakker
   

Bindweefsel & cupping massage combinatie behandeling in kuurvorm

De bindweefsel & cupping combinatie behandeling werkt het beste in een kuurvorm. Na iedere behandeling zien we verbetering, na een aantal massages voelt de huid al strakker aan. Afhankelijk van het doel, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld. Deze wordt meestal op 6, 8 of 12behandelingen. Daarna adviseren wij dit af te bouwen en daarna de behandeling 1 x per maand bij te houden.

Behandelprijs

 • € 40,00

Bindweefsel cuppingmassage lichaam, huidverbeterende massage lichaam, anti cellulite behandeling lichaam

QMS Medicosmetics huidspecialiste en schoonheidsspecialiste. Dermacosmetic skin beauty huidinstituut en schoonheidssalon voor huidverbetering en huidverjonging voor omgeving Sittard-Geleen, Born, Limbricht, Buchten, Echt, Susteren, Echt, Beek, Stein, Urmond, Elsloo, Maastricht, Parkstad, Heerlen, Schinnen, Kerkrade, Landgraaf, Meerssen, Heuvelland en Zuid Limburg, webshop voor QMS medicosmetics, Loveli, Marc inbane, Essentia wasparfum & craith lab producten

bottom of page