top of page
emslim geleen

EM Tight - EMSlim Bodycontouring

EM tight is dé manier om vet te verbranden en spieren op te bouwen. 20.000-30.000 situps of squads in 30 min.

EM Tight - EMSlim Bodycontouring

Dé behandeling om de spiermassa te vergroten en strakker te worden. Dit is een vrij nieuwe en zeer effectieve behandeling om uw spiermassa te vergroten en uw vetpercentage af te laten nemen. Wilt u meer weten over de EM tight behandeling? Lees dan verder of boek uw proefbehandeling!

 

 

 

Wat doet het EM Tight - EMSlim apparaat?

EM tight is dé manier om vet te verbranden en spieren op te bouwen. Gedurende de behandeling wordt het spierweefsel en de vetcellen intensief behandeld. Tijdens een normale work-out zijn ongeveer 20% tot 30% van de spieren actief. Bij de EMSlim behandeling is dat bijna 100%. De EMSlim zorgt daarmee voor maximale spiercontracties die niet behaald kunnen worden tijdens een work-out in de sportschool. Hoewel het apparaat spiermassa opbouwt en vet verbrandt, blijft uw huid onaangetast. Na de behandelingen kunt u een plattere en strakkere buik en/of strakkere billen en/of benen verwachten en is uw spiermassa aanzienlijk toegenomen.

Hoe ziet een EMSlim behandeling eruit?

Deze kortdurende maar intensieve behandeling wordt altijd gedaan in kuurvorm en heeft als mogelijke behandelzones; de buik, de billen, de armen en de benen. Tijdens de behandeling ligt u op uw rug of buik, afhankelijk van het te behandelen gebied. Zodra u ligt worden de handstukken op het lichaam gezet door middel van een elastische band. De behandelaar stelt samen jou de intensiteit van het apparaat in. Afhankelijk van jouw wensen en doelen stellen we een passend programma samen voor het best mogelijke resultaat. De handstukken van de HI-EMT – High Intensity Electromagnetic Muscle Trainer laat de spieren samentrekken (geheel veilig en pijnloos). Door de spiercontracties nemen de spiervezels en het volume van de spieren toe, waardoor de spiermassa aanzienlijk vergroot en het vetpercentage afneemt. Zorg ervoor dat je vóór de behandeling niet teveel eet, en dat je vóór de behandeling je blaas geledigd hebt. Drink ná de behandeling extra water en kies bij voorkeur proteïne rijk voedsel. 

Voor wie is de EMSlim behandeling geschikt?

De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die een plattere buik, een strakkere buik en/of strakkere billen willen.

De EM tight behandeling is niet geschikt wanneer:

  • U een pacemaker heeft;

  • U zwanger bent of borstvoeding geeft;

  • U een koperspiraal heeft;

  • U metalen implantaten heeft;

  • U een BMI hoger dan 25 heeft (de behandeling is dan niet effectief);

  • U een buik vetplooi heeft van meer dan 5 centimeter;

  • U last heeft van een bindweefsel- of spieraandoening.

Welke bijwerkingen heeft de behandeling?

Het gevoel van de behandeling kan vergeleken worden met een intensieve work-out in de sportschool. U zweet niet, anders dan tijdens een gewone work-out in de sportschool. Een ander voordeel van de EMSlim behandeling is, dat er geen hersteltijd na de behandeling is en dat spierpijn niet of nauwelijks optreedt.

Wat is het resultaat na de EMSlim behandeling?

De behandeling is zeer populairm, je ziet meestal na 3 behandelingen al resultaat. Voor een optimaal resultaat adviseren wij minimaal 6 behandelingen, verspreid over 3-4 weken. Na de laatste behandeling zult u zien dat u een plattere buik en een strakkere buik en/of strakkere billen heeft en dat u meer spieren heeft ontwikkeld. Ook onder de huid vinden er veranderingen plaats. Zo zult u merken dat sporten makkelijker gaat omdat de core sterker is geworden. Tevens merkt u bij uw work-outs in de sportschool dat deze makkelijker gaan.

Wilt u ook af van overtollig vet en wilt u uw spiermassa vergroten zonder daar teveel moeite voor te doen, of juist ter ondersteuning van uw work-outs in de sportschool? Dan is de EMSlim behandeling dé oplossing.

U kunt deze behandeling boeken via de website. Wilt u liever eerst meer informatie over de behandeling? Neem dan contact met ons op.

Tarieven behandeling:

Proefbehandeling €49,00 (eenmalig per persoon)

Losse behandeling €69,00 *ACTIE €49,00 per behandeling

EMSlimming, EMS, Em Tight, EMSculptor, EMSculpt, Afslanken, Afvallen, Vet verliezen, Meer spieropbouw, Strak lichaam Strakke benen, Strakke Billen, Strakke Buik, minder cellulite, huidversteviging, 20000-30000 sit-ups, 20000-30000 squads, lichaamsbehandeling limburg, 

Qvoor omgeving Sittard-Geleen, Born, Limbricht, Buchten, Echt, Susteren, Echt, Beek, Stein, Urmond, Elsloo, Maastricht, Parkstad, Heerlen, Schinnen, Kerkrade, Landgraaf, Meerssen, Heuvelland en Zuid Limburg

bottom of page