Dermapen - Microneedling

Dermacosmetic beschikt over de nieuwste techniek op het gebied van microneedling, de Dermapen. Behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen. In vergelijking met andere systemen heeft behandeling met Dermapen minder hersteltijd nodig en is de behandeling comfortabeler en nauwkeuriger.

De behandelmogelijkheden zijn:

(Acne) littekens

 • Vult het littekenweefsel op

 • Breekt bestaand littekenweefsel af en versneld het genezingsproces van de wond.


Hyperpigmentatie / Verbetert de striae

 • Verbetert pigmentproblemen

 • Overmatig pigment breekt af

 • De huid gaat er stralender uitzien


Huidverstrakking en -verjonging

 • Verhoogt de opname van vocht en voedingsstoffen

 • Stimuleert de aanmaak van Collageen

 • De huid wordt steviger en gladder

 • Rimpels en lijntjes worden minder zichtbaar of verdwijnen

De verstelbare naaldlengte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw wensen. Zelfs de delicate en moeilijk te behandelen gebieden, zoals rond de ogen, lippen of op de neus, kunnen worden aangepakt.

Hoe werkt de Dermapen?
De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine, verticale kanaaltjes in de huid maken. Hoewel dit niet voor het blote oog zichtbaar is, ontstaan er minuscule wondjes waardoor het natuurlijke herstelproces van de huid wordt getriggerd.

In het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel).

De bindweefselcellen (fibroblasten) krijgen een prikkel om nieuwe bindweefselvezels te produceren. Doordat het bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, zult u al na enkele behandelingen merken dat uw huid steviger en gladder wordt. Reliëf dat ontstaan is door acnelittekens en rimpels zal geleidelijk minder worden.
Daarnaast krijgt de celdeling een enorme boost. Oude, dode huidcellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe, jonge huidcellen worden eerder aangemaakt. De hoornlaag wordt weer mooi dun.
Overmatig pigment, dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert mee af en vervaagt waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes minder zichtbaar worden. Uw huidteint wordt egaler en stralender.

Serums met hoogwaardige actieve werkstoffen veel beter in de huid opgenomen worden.  Wij adviseren welke producten u thuis, tussen de behandelingen door, kunt gebruiken om het effect te optimaliseren. Ook is het belangrijk gedurende tot 2 weken na de laatste behandeling een sunblock van minimaal factor 30 te gebruiken.

Frequentie

Hoe vaak de behandeling plaats zal vinden is afhankelijk van uw gewenste doel.

De dermapen behandeling zal in eerste instantie in kuurverband plaatsvinden. Voor een cosmetische kuur is dit 4-6 behandelingen met een tussenpose van 2-4 weken. Een medische kuur bestaat uit een 3-4 behandelingen met een tussenpose van 6-8 weken. Bij beiden is het mogelijk om tussentijds de huid met een aantal peelingen te behandeling. Dit doen we om het huidoppervlak gladder te maken en zullen de werkstoffen nog beter opgenomen worden. Dit effecteert in een nog beter en sneller resultaat. Dit is een advies en niet noodzakelijk. 

De behandeling

De microneedling behandeling is niet geheel pijnloos, maar is over het algemeen wel goed te verdragen. Indien gewenst kan er gebruik gemaakt worden van een verdovende crème, Emla. Deze wordt circa 60 minuten voor de behandeling aangebracht, LET OP de crème is alleen verkrijgbaar op recept bij uw huisarts. De behandeling wordt altijd gecombineerd met de QMS Medisocmetics producten om de huid goed te voeden na de behandelingen huidverbetering te genereren.

De huid na de behandeling

Geheel afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de lengte van de naalden zal de huid en roze/rood uitzien. Bij sommige huidtypes verdwijnt dit ook weer snel, maar bij een ander blijft de huid enkele dagen rood. Bij behandeling met diepere naalden kan de huid leen lichte schilfering vertonen. Dit is positief omdat de dode huidcellen afschilferen en plek maken voor de nieuwe huidcellen. Gebruik tijdens de kuur/na de behandeling altijd goede verzorgende producten. en een SPF 30.

Resultaat

Het resultaat van een microneedling/dermapen behandeling laat even op zich wachten. U zult dus wel geduld moeten hebben. Bij het inzetten bij een anti-aging behandeling is het handig om te weten dat minimaal 6 weken duurt voor het aanmaken van collegeen en elastine, en dat er meerdere behandelingen nodig zullen zijn.

In de loop van de kuur zult u al resultaat gaan zien, maar het eindresultaat is pas zichtbaar 4-6 maanden na de laatste behandeling.

In het geval van litteken of pigment behandeling is dit resultaat eerder zichtbaar binnen circa 2-3 maanden.

De behandeling is altijd inclusief reinigen, peelen, aangepast serum/collageen, microneedling, hyaluron masker, afsluitende producten en SPF 30.

Hele gezicht €109,00

Middel zone €89,00

Kleine zone €69,00

 

Dermapen/ Microneedling/Skin Needling behandeling

QMS Medicosmetics huidspecialiste en schoonheidsspecialiste. Dermacosmetic skin beauty huidinstituut en schoonheidssalon voor huidverbetering en huidverjonging voor omgeving Sittard-Geleen, Born, Limbricht, Buchten, Echt, Susteren, Echt, Beek, Stein, Urmond, Elsloo, Maastricht, Parkstad, Heerlen, Schinnen, Kerkrade, Landgraaf, Meerssen, Heuvelland en Zuid Limburg

Contact gegevens


Dermacosmetic

Skin Beauty Instituut

van Itersonstraat 34

6166 XG Geleen

Zuid Limburg

T 06-26536952

contact@dermacosmetic.nl

www.dermacosmetic.nl

wij verkopen sieraden van KISO Jewellery www.kiso-jewellery.nl

 • Facebook
 • YouTube
 • Instagram

Openingstijden


Maandag 9.00 - 14.30 

Dinsdag 9.00 - 14.30

Woensdag 9.00 - 12.00

Donderdag op afspraak

Vrijdag gesloten

Zaterdag gesloten

Zondag gesloten

AFSPRAAK MAKEN

Contact

© 2020 Dermacosmetic. All rights reserved