QMS ANTI-AGING

​"Results based on logic, not miracles"

LOGIC, NOT MIRACLES

Veel producten beloven meer dan ze waarmaken. Als het gaat om anti-aging producten is er 1 merk dat met internationale prijzen is onderscheiden: !QMS Medicosmetics (Quick Medical Skinformula)

QMS MEDICOSMETICS is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen met collageen”. Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebruik maken van injectietechnieken. In tegenstelling tot andere merken die werken op de “stimulering van de aanmaak van collageen”, vult QMS het collageen in je huid aan. Het hoog gedoseerde collageen product bevat 82% actieve werkstoffen.

Dankzij innovatieve technologieën uit alle wetenschappelijke gebieden worden hiermee effecten bereikt die voorheen onmogelijk waren.

De behandelingen en het productadvies met QMS worden persoonlijk met jou afgestemd, zodat we optimaal resultaat behalen.

Wat doet QMS anti-aging met je huid?
 

 • Gladdere huid

 • Stralende huid

 • Stevigere huid

 • Strakkere kaaklijn

 • Vollere huid

 • Zachtere huid

 • Vermindering van fijne lijntjes

 • Vermindering van droogtelijntjes

 • Egalere huid

 • Fijnere poriën

 • Minder roodheid

 • Betere hydratatie


 

Hoe ontstaat een rimpel in onze huid?
Een rimpel ontstaat door de afbraak van collageen en door een tekort aan vocht. Er zijn meerdere factoren die invloed hebben op de afbraak van collageen in de huid. Een paar voorbeelden hiervan zijn: langdurige blootstelling aan de zon, slechte voeding, roken, stress en slaaptekort. Collageen toedienen via de huid is daarom geen luxe maar pure noodzaak.

QMS Medicosmetics behandelingen/producten zijn geschikt vanaf 28 jaar
Na een maand wordt het huidreliëf gladder. Na twee maanden verdwijnen de eerste lijntjes. Na drie tot vier maanden zijn de poriën fijner, heeft u minder rimpels en een mooier huidoppervlak. Dankzij innovatieve technologieën uit alle wetenschappelijke gebieden worden hiermee effecten bereikt die voorheen onmogelijk waren.

QMS Medicosmetics geven onze huid terug wat het nodig heeft
De QMS collageen behandelingen worden onderverdeeld in 3 verschillende fases.
U start altijd met een fase 1 behandeling, na 4 maanden kunt u overstappen op fase 2 en weer 4 maanden later op fase 3.

Dit heeft met de intensiviteit van de behandelingen te maken.

FASE 1: In deze fase word het vocht en vet van de huid in balans gebracht.
FASE 2: In deze fase werken we op de versteviging van de huid.
FASE 3: In deze fases gaan we werken op de perfectie zoals pigmentvlekjes en fijne lijntjes.
QMS ZUURSTOF: Deze voegen wij toe in fase 1,2 en 3.

Good to know!
Nadat u als vrouw in de overgang terecht bent gekomen maakt uw huid geen collageen type 1 meer aan. U kunt dan alleen nog maar collageen toevoegen aan de huid. Srat hier dus optijd mee!

De eigenschap van collageen is vochtbinding. Vocht inbrengen via onze huid is echt onmogelijk. Wel bevat onze huid van nature vocht. Door het QMS collageen toe te dienen aan onze huid gaat het collageen zich 300 keer binden met het vocht wat zich van nature in onze huid bevindt.
Hierdoor krijgt de huid meer volume en gaat er voller, gladder en mooier uitzien.

Alle producten van QMS Medicosmetics zijn op elkaar afgestemd om zo het beste resultaat te verkrijgen. Bij het QMS collageen is het zeer belangrijk om de reinigingsproducten van QMS te gebruiken, deze bevatten geen occlusieve (afsluitende) ingrediënten. Hierdoor kan het collageen optimaal de huid binnen dringen en krijgt u het beste en mooiste resultaat.

Daarnaast is het zeer belangrijk om de huid dagelijks te peelen met de QMS fruitzuur Exfoliant. De fruitzuren van QMS zijn in staat stapsgewijs de hoornlaag te verbeteren. De concentratie van de fruitzuren is 10% PH-waarde 3.5, dit is optimaal en veilig voor dagelijks cosmetisch gebruik. De Exfoliant fruitzuur van QMS bevat glycolzuur, wijnzuur, appelzuur en glycoderm-P. De werkstoffen zijn 12 uur lang actief in de huid, dit dankzij de NEXTT formule. Wat wil zeggen dat de huid dagelijks 12 uur lang wordt voorzien van anti-aging ingrediënten. En zo creëren we overdag een 'werkende' huid. Hoe mooi wil je het hebben!

QMS anti ageing producten, webshop QMS collageen producten

QMS Medicosmetics huidspecialiste en schoonheidsspecialiste. Dermacosmetic skin beauty huidinstituut en schoonheidssalon voor huidverbetering en huidverjonging voor omgeving Sittard-Geleen, Born, Limbricht, Buchten, Echt, Susteren, Echt, Beek, Stein, Urmond, Elsloo, Maastricht, Parkstad, Heerlen, Schinnen, Kerkrade, Landgraaf, Meerssen, Heuvelland en Zuid Limburg