Henna brows

Wenkbrauwen zorgen voor het totaalbeeld van het gezicht

Altijd al gedroomd van mooie strakke wenkbrauwen, maar durf je permanente make up niet goed aan?

Goed nieuws, dan bent u bij onze schoonheidssalon aan het juiste adres! Mooie en volle wenkbrauwen, passend bij je gezicht. Dure poeders en wenkbrauwpotloden zijn vanaf nu verleden tijd.

De wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor het gezicht en dus belangrijk. Perfect gevormde wenkbrauwen geven je een verzorgde uitstraling en ondersteunen je gezicht. Je lijkt jonger omdat de ogen een mooie, open blik krijgen en worden gelift.

Wat is browtycoon?

Browtastic is een plantaardige henna, dit wordt gemaakt van de struik Lawsonia inermis, waarmee de wenkbrauwen worden geverfd, de resultaten zijn ongeveer 2 weken zichtbaar op de huid en ongeveer 6 weken in de haartjes.

De wenkbrauwen worden eerst gereinigd, gescrubd, behandeld voor een betere hechting van de henna, afgetekend in de juiste vorm, geharst/geëpileerd en daarna geverfd met de henna browtycoon verf.

All in behandeling Hennabrows € 36,00

Henna brows, Browtycoon henna brows

QMS Medicosmetics huidspecialiste en schoonheidsspecialiste. Dermacosmetic skin beauty huidinstituut en schoonheidssalon voor huidverbetering en huidverjonging voor omgeving Sittard-Geleen, Born, Limbricht, Buchten, Echt, Susteren, Echt, Beek, Stein, Urmond, Elsloo, Maastricht, Parkstad, Heerlen, Schinnen, Kerkrade, Landgraaf, Meerssen, Heuvelland en Zuid Limburg