Coaguleren geleen.jpg

Coaguleren

Verwijderen van onsierlijke huidoneffenheden

Wat is coagulatie?

Coaguleren is een techniek waarbij goedaardige huidoneffenheden worden verwijderd door middel van hitte. Dit wordt gedaan met behulp van een naaldje en elektrische geleiding.

 

Wat kunnen wij behandelen?

Met behulp van coagulatie kunnen wij onderstaande huidoneffenheden behandelen:

  • rode vaatjes/couperose/teleangiëctasieën

  • spinnenkopjes/spider naevi

  • kersenwratjes/cherry haemangioma

  • steelwratjes/fibromen

  • gerstekorreltjes/miliae

 

Het doel van de behandeling is het verwijderen van de huidoneffenheden.

 

De behandeling

Voor de eerste behandeling krijgt u een intakegesprek en zullen we samen kijken wat u graag wilt laten behandelen. Ook maken wij foto's, deze zullen worden gebruikt om het resultaat van de behandelingen in kaart te brengen. Voordat wij beginnen met het coaguleren wordt het te behandelen gebied gedesinfecteerd. Vervolgens zal het gebied worden gespannen en zal de huidoneffenheid gecoaguleerd worden. Dit kan u ervaren als een speldenprikje. Na het coaguleren zal het gebied nogmaals gedesinfecteerd worden en zal er een beschermende crème met SPF aangebracht worden.

 

In sommige gevallen vergoed uw zorgverzekeraar de behandeling. Hiervoor vragen wij u om een verwijsbrief van de huisarts of specialist.

 

Voorbereidingen

Indien de huidoneffenheden op het lichaam zitten vragen wij u om met soepel vallende kleding of makkelijk uit te trekken kleding te komen zodat wij u goed kunnen behandelen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

In de meeste gevallen heeft u aan 1-2 behandelingen voldoende.

 

Nazorg

Wij raden u aan om minimaal twee dagen na de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank te gaan in verband met warmteontwikkeling en de kans op pigmentvorming. Mocht u naar buiten gaan gebruik dan een SPF30 of hoger.

Wij raden u aan om minimaal twee dagen na de behandeling niet in de sauna te gaan of intensief te sporten in verband met de warmteontwikkeling en de kwetsbare huid.

Indien er korstjes ontstaan raden wij u aan niet krabben in verband met infectiegevaar en littekenvorming.

Vermijd het dragen van schurende kleding en sieraden tot eventuele wondjes/korstjes genezen zijn.

 

Behandelprijs

Coagulatie tot 2 plekjes € 40,00

Coagulatie maximaal 20 min € 60,00

Coagulatie meer dan 20 min. prijs in overleg 

QMS Medicosmetics Coaguleren huidoneffenheden, coagulatie, couperose behandeling, wratjes verwijderen, fibroom verwijderen, pigmentvleken verwijderen, moedervlek verwijderen, couperose verwijderen

QMS Medicosmetics huidspecialiste en schoonheidsspecialiste. Dermacosmetic skin beauty huidinstituut en schoonheidssalon voor huidverbetering en huidverjonging voor omgeving Sittard-Geleen, Born, Limbricht, Buchten, Echt, Susteren, Echt, Beek, Stein, Urmond, Elsloo, Maastricht, Parkstad, Heerlen, Schinnen, Kerkrade, Landgraaf, Meerssen, Heuvelland en Zuid Limburg