After summer treamtent

Je huid fris, glad en stralend voor het nieuwe seizoen! 

After Summer Treatment

Een natuurlijke glow én tijd voor jezelf? Verwen jezelf dan nu met ons After Summer Treatment, een heerlijke hydraterende behandeling voor je gezicht. 

In de zomer heeft je huid het ongemerkt vaak zwaar te verduren. Je kent het wel; je geniet van het zonnetje op een terras of in de eigen tuin. Je smeert je wel goed in, maar toch laten de zonenstralen hun tekenen achter op de huid. Je huid verdikt, wordt wat valer en grauw door de verhoornde cellen.

 

De hoogste tijd dus om jouw huid een heerlijke oppepper te geven met onze After Summer Treatment! Met deze behandeling hydrateer je je huid én maak je haar weer helemaal schoon en dun. Klaar voor het nieuwe seizoen!

De After Summer Treatment is een uitgebreide behandeling voor je gezicht en decolleté. Tijdens deze behandeling gaat de Skin Specialiste aan de slag met een dubbele reiniging van de huid, een fruitzuurpeeling en een gentle exfoliant om de huid goed toegankelijk te maken voor de werkstoffen uit de producten en speciaal samengesteld om de huid een natuurlijke glow te geven. Het hyaluronserum gecombineerd met de algen modellage zorgen voor een intense vocht boost aan de huid. De vitaminen in de crème zorgen er vervolgens voor dat je huid in topconditie raakt. Echt een moment voor jezelf met direct die natuurlijke GLOW als resultaat!

Behandelprijs:

  • € 45,00

  • € 65,00 icm de Beauty Angel Collageen lichttherapie