CRAITH | Young protect acne

U kunt voor onze acne behandelingen een vergoeding ontvangen van uw zorgverzekeraar

Acne vulgaris, ook wel acne genoemd, is de medische term voor jeugdpuistjes. Vrijwel iedereen krijgt in de pubertijd met acne te maken. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening die veel psychische problemen met zich mee brengt. Dit kan het plezier in het dagelijks leven flink verstoren. Acne kan soms ook na de puberteit blijven bestaan of pas op volwassen leeftijd tot uiting komen.

 

Acne berust op een ontsteking of verstopping van de talgklieren en kan voorkomen op het gelaat, rug, schouders en in de nek. Echter kan bij het ontstaan van acne verschillende factoren een rol spelen. In de meeste gevallen begint het in de pubertijd wanneer de huid onder invloed van hormonen allerlei veranderingen ondergaat. Maar sommige vormen van acne ontstaan door uitwendige factoren. Meestal gaat het dan om contact met stoffen die een verstopping van de talgklier veroorzaken, zoals sommige soorten cosmetica. Verder moet gedacht worden aan oliehoudende of chemische producten in bepaalde beroepen en industrieën. Ook mechanische factoren (druk en wrijven) kunnen een bestaande acne verergeren. 

 

In de talgklieren bevinden zich bacteriën, die de talg omzetten in vetzuren. Door de opgehoopte talg en de irriterende vrije vetzuren zet de verstopte follikel steeds verder uit en scheurt uiteindelijk open. De irriterende stoffen komen in de aangrenzende huid terecht en veroorzaken een ontsteking. Hierdoor ontstaan pukkels en puistjes.

 

Acne kan behandeld worden door een goede samenwerking tussen de acne specialiste en cliënt. De acne behandeling van Dermacosmetic Skin Beauty Instituut is een intensieve behandeling met ondersteunde producten voor thuisgebruik, samen realiseren we huidverbetering. Voor we starten met behandelen vindt er een intake plaats waarin de huidconditie, productgebruik, leefwijze en wensen worden besproken. Op basis hiervan maken wij een op maat gemaakt behandelplan, waarin de behandelfrequentie, producten en kosten vermeld staan. In de behandelingen kunnen wij ook gebruik maken van apparatuur. In de meeste gevallen kan de behandeling van acne vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Wij zijn lid van de brancheorganisatie ANBOS. Neem contact op voor meer informatie.

Tijdens onze acne behandelingen maken wij gebruik van de producten van CRAITH LAB. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om de acne huid/onzuivere huid/ vette huid en onrustige huid te herstellen. Dit o.a. door middel van het gebruik van probiotica in de producten. De producten van CRAITH LAB betaan uit een compact gamma, met zeer effectieve en hoogwaardige producten. 

Wil jij afrekenen met jouw onzuivere huid, wij helpen je er graag bij!
 

CRAITH LAB | Young Protective Acne | €56,50
Een reinigende behandeling om jouw onzuivere huid onder controle te krijgen. Bestaande uit een reiniging, enzym peeling, uitreinigen, (harsen/epileren), Mud 'n young masker, lichttherapie en afsluitende crème.

CRAITH LAB | Balance Skin | €71,50

Een zeer effectiever behandeling tegen de meest onzuivere huiden, ook zeer geschikt bij een rosacea huid. Bestaande uit een reiniging, enzym peeling, uitreinigen (harsen/epileren), algenmodelage, serum, oogroller, zuurstof en afsluitende crème.

AHA/BHA Peeling | €66,50

Korte maar intensieve peeling behandeling inclusief lichttherapie

Acne behandeling, behandeling van jeugdpuistjes en ontstekingen

QMS Medicosmetics huidspecialiste en schoonheidsspecialiste. Dermacosmetic skin beauty huidinstituut en schoonheidssalon voor huidverbetering en huidverjonging voor omgeving Sittard-Geleen, Born, Limbricht, Buchten, Echt, Susteren, Echt, Beek, Stein, Urmond, Elsloo, Maastricht, Parkstad, Heerlen, Schinnen, Kerkrade, Landgraaf, Meerssen, Heuvelland en Zuid Limburg